Facebook

 

Svátek

Dnes je 21.10.2018

Svátek má Brigita

Státní svátky a významné dny na dnešek:

  • Den původních odrůd jablek

Zítra má svátek Sabina

KONTAKTNÍ SPOJENÍ

Obec Telnice

Telnice 77,403 38 Telnice


email:

podatelna@obec-telnice.cz

facebook:

www.facebook.com/obectelnice


Podatelna

tel:       +420 472 744 923

mob:    +420 601 391 462

Starosta obce

tel:       +420 478 571 245

mob:    +420 724 180 546


IČO:     00267074

Bankovní č.:5222411/0100

ID schránky:2ihbyhm  


Pošta Telnice

+420 724 180 631

vedoucí: M. Čepelová


Dům s chráněnými byty

+420 601 391 512

vedoucí: S. Heřmánková


Mateřská škola

+420 475 223 387

ředitelka MŠ: K. Šustrová

Aktuální počasí

Počasí dnes:

21. 10. 2018

zata

Bude oblačno až zataženo, přechodně až polojasno. Ráno a dopoledne místy mlhy nebo zataženo nízkou oblačností. Denní teploty 12 až 16°C. Noční teploty 7 až 3°C.

Přehrát/Zastavit Další

Počítadlo přístupu

Celkem návštěv:

Počítadlo přístupů

Certifikát

Obec Telnice - idatabaze.czMěstské, obecní úřady - idatabaze.cz

Navigace

Výběr jazyka

  • Česky
  • English
  • Deutsch

Obsah

GDPR - ochrana osobních údajů

 

Obec Telnice, IČO: 00267074, se sídlem Telnice 77, 403 38  Telnice, (dále jen „organizace“), jakožto správce osobních údajů, si tímto dovoluje informovat uživatele sociální služby (dále také jen „subjekt údajů“) o způsobu a rozsahu zpracování osobních údajů ze strany organizace, včetně rozsahu práv subjektů údajů souvisejících se zpracováním jejich osobních údajů organizací.

Organizace zpracovává osobní a citlivé údaje v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů; dále jen „GDPR“) a dále v souladu s relevantními vnitrostátními právními předpisy v oblasti ochrany osobních údajů.

Organizace shromažďuje a zpracovává osobní údaje pouze v souladu se stanovenými účely a v rozsahu a po dobu nezbytnou pro naplnění těchto stanovených účelu.

Účel a právní základ pro zpracování osobních údajů dle čl. 6/1 ON:

a) souhlas

b) plnění smlouvy

c) splnění právní povinnosti

d) nezbytné pro ochranu životně důležitých zájmů subjektu

e) splnění úkolu prováděného ve veřejném zájmu či při výkonu veřejné moci na základě pověření

f) oprávněný zájem příslušného správce či třetí strany 

Zpracovatelé a příjemci

Osobní údaje mohou být pro zajištění výše popsaných účelů vedle organizace a jeho zaměstnanců zpracovávány také zpracovateli organizace, a to na základě smluv o zpracování osobních údajů uzavřených v souladu s GDPR.

Organizace informuje, že osobní údaje mohou být na základě zákonné žádosti předány třetím subjektům, které disponují zákonnou pravomocí vyžadovat předání předmětných osobních údajů.  

Práva subjektu údajů

Subjekt údajů je oprávněn požadovat informaci, zda osobní údaje, které se ho týkají, jsou či nejsou Organizací zpracovávány, a pokud je tomu tak, má právo získat přístup k těmto osobním údajům a k následujícím informacím: účel zpracování osobních údajů, kategorie dotčených osobních údajů, příjemci nebo kategorie příjemců osobních údajů, doba, po kterou budou osobní údaje uchovávány, zdroje osobních údajů, skutečnost, zda dochází k automatizovanému rozhodování, včetně profilování. Organizace poskytne první kopii zpracovávaných osobních údajů subjektu údajů bezplatně. Za další kopie na žádost Subjekt údajů může Organizace požadovat přiměřenou úhradu nepřevyšující náklady nezbytné na poskytnutí takové informace.

Subjekt údajů má dále právo získat osobní údaje, které se ho týkají, jež poskytl Organizaci, ve strukturovaném, běžně používaném a strojově čitelném formátu, a právo předat tyto údaje jinému správci, a dále právo na to, aby osobní údaje byly předány přímo jedním správcem správci druhému, je-li to technicky proveditelné.

V případě, že se subjekt údajů domnívá, že Organizace nebo smluvní zpracovatel Organizace provádí zpracování osobních údajů v rozporu s ochranou soukromého a osobního života subjektu údajů nebo v rozporu se zákonem, zejména jsou-li osobní údaje nepřesné s ohledem na účel jejich zpracování, může subjekt údajů Organizace požádat o opravu či výmaz (likvidaci) těchto osobních údajů, popřípadě omezení (blokaci) zpracování. Dále může subjekt údajů vznést námitku proti takovému zpracování.

Organizace vždy bez zbytečného odkladu, v každém případě do jednoho měsíce od obdržení žádosti informuje subjekt údajů o vyřízení jeho žádosti.

Subjekt údajů má právo kdykoliv se obrátit se svým podnětem na Úřad pro ochranu osobních údajů, se sídlem pplk.. Sochora 727/27, 170 00 Praha 7 – Holešovice, tel. 234 665 111.

Kontaktní údaje na pověřence:

Jméno:        Josef Rittig

E-mail:       josef.rittig@smartfox.cz

Telefon:        +420 725 579 414